Del din hemmelighed

Har du noget, du går og tumler med og gerne vil fortælle? Vil du gerne lette dit hjerte? Så kontakt mig og lad os aftale et møde. Jeg giver en kop kaffe og gør det ganske gratis.

Du kan fortælle mig hvad som helst. Det eneste jeg ønsker er, at din historie skal handle om dig.

Jeg ved, hvor hårdt det kan være at bære på en hemmelighed. Alene med tanker, følelser og historier, man føler skal gemmes væk. Væk fra dem man elsker og holder af. Hemmeligheden kan være en byrde, der adskiller én fra sine nærmeste og verden.

Det hjælper at fortælle sin hemmelighed til et andet menneske. Også selvom dette menneske er en fremmed person. Ofte kan det endda være nemmere at betro sig til et menneske, man ikke kender. Man behøver ikke være bange for at skuffe sin ven eller sin familie. Og hemmeligheden kan vedblive at være hemmelig. Det er jo ofte over for de nærmeste, man bærer på en hemmelighed.

Jeg mødes med fremmede, der bærer på en hemmelighed, de har svært ved at dele med andre. Jeg lytter og stiller spørgsmål.

Når jeg mødes med fremmede mennesker for at høre deres hemmelighed, ved jeg, det hjælper folk med at få sat et nyt perspektiv på det, de har holdt hemmeligt for verden. Det bringer folk videre. De er lettede og føler, at noget er løftet fra deres skuldre. En form for kartarsis.

Mødet kan være på en café, over telefonen eller et helt tredje sted.

Skriv, hvis du ønsker at mødes og dele din hemmelighed med mig. Send en mail til: kontakt@copenhagenconfessions.dk